Skip to content

Knif lederprogram

Gjeldende status
Ikke påmeldt
Pris
Gratis

Målet med dette programmet er å styrke deg som leder i henhold til Knif Regnskap sine verdier og forretningsplan. Fokuset er at du skal lede deg selv, dine medarbeider og ditt team på en best mulig måte. Knif sitt mål er å vokse og utvikle seg videre, og visjonen er å være best innen for sitt område både for kristne og ideelle organisasjoner. Dette kan være utfordrende å tenke på, men det starter en spennende prosess som dere som ledere inviteres inn i. Dette lederutviklingskurset er Knif Regnskap sin bevisste strategi og investering i deg som leder så du kan være bedre rustet til å møte de nye krav og utfordringene som venter.

Det neste 10 månedene skal vi gjennom modulene om selvledelse, medarbeiderledelse og teamledelsen. Det er også planlagt 3 coaching samtaler med hver enkelt deltaker og to webinarer. Hele prosessen bindes sammen gjennom denne online plattformen.

Hvordan komme igang? 

  1. Det første du må gjøre er å opprette deg som bruker på plattformen. Det gjør du med å trykke opp til høyre der det står: Logg inn for å komme igang. Da kommer det opp en ny fane. På høyre side vil du se: Registrer en konto.
  2. Når du har registrert deg vil du komme tilbake til kurset og du er nå inne på kurset. I øverst linje kan du hele tiden følge med på hvor mye av kurset som du har gjort.
  3. Selvledelse: Nå nå under og trykk på første modul selvledelse. Kurset et selvforklarende og det er bare å følge veiledningen.

Kursinnhold

Utvid alle