Skip to content

Persologkurs

Øivind Augland i xpand er mastertrener og medeier i Persolog Norge AS. Han har utviklet online-autorisering i Persologproduktene som gir deg tilgang til Persolog. Du kan lese mer om Persolog personprofiler på persolog.no. Velkommen til en éndags online autorisering som også gir deg egen bruker på Persolog E-port.

Kopi av Portretter_batch1 (17 of 18) (1)

Persolog – Autorisering

Velkommen til Persolog online autoriseringskurs 2020. Tid: Torsdag 26. november kl. 12.00 – 15.30 og torsdag 10. desember kl. 12.00 – 15.30. Ønsker du å være med å utvikle mennesker i din organisasjon/bedrift? Dette er en enkel måte å få tilgang til å bruke basisprofilene fra Persolog Norge. Du kan se mer om våre produkter…

Persolog – Introduksjonskurs

Velkommen til Persolog introduksjonskurs. Du vil få tilgang til seks små filmer som forklarer ulike sider ved Persologs grunnmodell. Dette gir en god bakgrunn for deg når du på ulike måter skal jobbe med de ulike produktene til Persolog. Du kan lese mer om dette på Persolog sin hjemmeside.  Persolog gir deg hjelp til å øke…

Simplylearn kursplattform

Medarbeidere i xpand Norge har utviklet kursplattformen Simplylearn. Er du interessert i å utvikle kurs på egen plattform? Ta kontakt med Simplylearn for å få hjelp til å utvikle din egen kursplattform. Elektrofirmaet Oneco AS  og VVS-foreningen NemiTek bruker Simplylearn for deres interne kurs.

oneco_logo_3d
Nemitek
Kopi av Portretter_batch1 (17 of 18) (1)

KONTAKT OSS

Ønsker du du å få tilrettelagt kurs for din sammenheng? Ta kontakt med oss i xpand Norge v/ Øivind Augland oivind@xpand.no eller til post@xpand.no.

Mer informasjon finner du på xpand.no